Zonwering

Zonwering.

Creëer je eigen sfeer en binnenklimaat met een zonwering op maat.

Efficiënte bescherming volgens jouw stijl.

Als je wil genieten van een prachtige lichtinval en tegelijk beschermd wil zijn tegen de hitte, heb je heel wat knopen door te hakken. Bij has. maken we je wegwijs in de wereld van de zonwering. Van binnen- en buitenzonwering en de keuze voor bepaalde materialen tot de kleuren van je screens: has. zet je stapje per stapje op weg naar een stijlvolle oplossing die past bij jouw woning en gezin.

Bespreek het met een has. zonweringsexpert

Belgische topkwaliteit.

Om die topkwaliteit te garanderen werken we dan ook samen met Harol. Dit op-en-top Belgische bedrijf staat bekend voor z’n vakmanschap en oog voor detail, tot op de millimeter. Het partnerschap tussen has. en Harol zorgt ervoor elk van onze klanten verzekerd is van een zonwering die de tand des tijds doorstaat.

Laat je inspireren

Moeilijk om te kiezen. Kijk binnen bij de mooiste woonprojecten van has. en laat je verrassen door inspirerende ideeën.

Harol Zonwering

Harol is een 100% Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven. Het bedrijf zet volledig in op vakmanschap en oog voor detail. De klant en diens woonomgeving staan daarbij centraal. Eerst wordt er bepaald wat de noden zijn volgens de grootte van je woning, het aantal gezinsleden, ligging, gebruikte materialen, … om vervolgens een oplossing te zoeken die tegemoetkomt aan de noden van jouw gezin en woning.

Hoe ver je wil overkappen, de ruimte die je hebt, vorm van je muur, de stijl en kleur van je scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … allemaal dingen die bepalend zijn voor je keuze, en waar has. samen met Harol en met jou over nadenkt.