Veranda's

Veranda's.

Een ode aan het licht.

Tijdens winter en zomer comfortabel binnen zitten met een maximaal buitengevoel. Geniet het hele jaar door van jouw tuin met een buitengewone veranda van HAS. 

Een veranda wordt steeds op maat gemaakt, spreek daarom af met één van onze adviseurs. Wij bekijken vrijblijvend met jou hoe we je nieuwe droomproject kunnen realiseren.

Vergelijk de materialen

Elk materiaal
heeft zijn voor- en nadelen.
hout
pvc
aluminium
populariteit
budgetvriendelijk
isolatie
kleurvast
onderhoudsvriendelijk
ecologisch

BEN staat voor bijna-energieneutraal.

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Goed isolerende ramen en deuren spelen hier vanzelfsprekend een belangrijke rol in.

Bouwplannen? Bouw nu al BEN!

BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

Wij helpen u graag verder met advies op maat en maken u wegwijs doorheen de verschillende premies.