Deuren

Deuren.

De deur van je dromen, die garant staat voor de veiligheid van jou en je gezin.

Werk je deuren af met een mooi deurbeslag

Het zit vaak in de kleine dingen. Al tijdens het eerste gesprek hebben we aandacht voor élk detail van je deur. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw deur je perfect in de hand ligt. In onze toonzaal laten we je kennismaken met ons assortiment klinken, grepen, trekkers en knoppen in verschillende uitvoeringen.

Vertrek vanuit je leefgewoonte

Bij HAS houden we de dingen graag eenvoudig. De meest eenvoudige manier om te bepalen welke deur er bij je past, is door je leefgewoonten in kaart te brengen. Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we dit samen in kaart. De materiaalkeuze vloeit hier makkelijk uit voort.

Je voordeur is het uithangbord van je huis en past perfect bij de rest van je woning. Wij helpen je graag kiezen uit ons ruime aanbod. Deze keuze hebben we alvast voor jou gemaakt: al onze deuren hebben een isolerend effect, zo bespaar je op je energierekening. Elke HAS-deur is bovendien inbraakveilig, om ‘s avonds met een gerust hart te kunnen thuiskomen.

Laat je inspireren

Moeilijk om te kiezen. Kijk binnen bij de mooiste woonprojecten van has. en laat je verrassen door inspirerende ideeën.

Vergelijk de materialen

Elk materiaal
heeft zijn voor- en nadelen.
hout
pvc
aluminium
populariteit
budgetvriendelijk
isolatie
kleurvast
onderhoudsvriendelijk
ecologisch

Ook al gedacht aan

BEN staat voor bijna-energieneutraal.

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Goed isolerende ramen en deuren spelen hier vanzelfsprekend een belangrijke rol in.

Bouwplannen? Bouw nu al BEN!

BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

Wij helpen u graag verder met advies op maat en maken u wegwijs doorheen de verschillende premies.

Profel Expert

Profel is een 100% Belgisch bedrijf, opgericht in 1948. Een familiebedrijf met al meer dan 65 jaar expertise, knowhow en ervaring. Alle ramen, buitendeuren, schuiframen, garagepoorten en andere producten maken we zelf. Omdat we voortdurend innoveren en vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort elk Profel-product bij het beste dat vandaag op de markt is.

Een veilig en goed geïsoleerde pvc, aluminium of houten buitendeur. Modern, klassiek, landelijk. Het aanbod deuren is eindeloos. In elke stijl en kleur een deur op jouw maat.