Garagepoorten

Garagepoorten.

Een gevoel van veiligheid.

Berging, fietsenstalling of autogarage? Voor elke behoefte is er een gepaste en functionele HAS-poort. De HAS-poorten sluiten horizontaal of verticaal. Liefst automatisch? Een codeklavier, vingerafdruk- & oogherkenning, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Samen met je deur vormt de garagepoort het visitekaartje van je woning. HAS zorgt voor de perfecte harmonie. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Soorten poorten

Kantelpoorten

Deze garagepoort trek je naar boven, waar ze op een metalen frame blijft rusten. De bediening kan handmatig of met een elektrisch systeem gebeuren. Bovendien kan een kantelpoort zowel naar binnen als naar buiten kantelen. Een belangrijk voordeel van deze garagepoorten is dat ze heel weinig ruimte innemen en relatief eenvoudig op te bouwen zijn.

Sectionaalpoort

Deze poorten zijn de meest populaire. Ze zijn opgebouwd uit verschillende aaneenschakelingen van panelen. In principe werken sectionale garagepoorten op dezelfde manier als kantelpoorten, maar de sectionaalpoort kantelt niet in zijn geheel: ze rolt op in secties.

Dubbel opendraaiend

Je kan ook kiezen voor een garagepoort die eigenlijk bestaat uit twee opendraaiende deuren. Meestal wordt dit type gebruikt bij pastorijwoningen, omdat ze de woning een unieke uitstraling geeft. Je kan de garagepoorten zowel handmatig als met een elektrisch systeem bedienen.