Ramen

Ramen.

Staar je niet blind op de materiaalkeuze.

Vertrek vanuit je leefgewoonte.

Bij HAS houden we de dingen graag eenvoudig.

De eenvoudigste manier om te bepalen welke ramen er bij je passen, is door je leefgewoontes in kaart te brengen. De volgende logische stap is de keuze van één of meerdere materialen.

Breng samen met HAS je leefgewoontes in kaart

Durf combineren.

Vind je het ook moeilijk om te kiezen uit één van de drie klassieke materialen, hout, PVC of almunium?

Dat begrijpen we bij HAS. Daarom gaan we er niet per definitie van uit dat je voor één materiaal kiest. Als wij je leefgewoontes in kaart gebracht hebben is de kans reëel dat we je voorstellen om verschillende materialen te combineren.

Simuleer met
onze kleurenkiezer

Laat je inspireren

Moeilijk om te kiezen. Kijk binnen bij de mooiste woonprojecten van has. en laat je verrassen door inspirerende ideeën.

Vergelijk de materialen

Elk materiaal
heeft zijn voor- en nadelen.
hout
pvc
aluminium
populariteit
budgetvriendelijk
isolatie
kleurvast
onderhoudsvriendelijk
ecologisch

BEN staat voor bijna-energieneutraal.

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Goed isolerende ramen en deuren spelen hier vanzelfsprekend een belangrijke rol in.

Bouwplannen? Bouw nu al BEN!

BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

Wij helpen u graag verder met advies op maat en maken u wegwijs doorheen de verschillende premies.

Profel Expert

Profel is een 100% Belgisch bedrijf, opgericht in 1948. Een familiebedrijf met al meer dan 65 jaar expertise, knowhow en ervaring. Alle ramen, buitendeuren, schuiframen, garagepoorten en andere producten maken we zelf. Omdat we voortdurend innoveren en vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort elk Profel-product bij het beste dat vandaag op de markt is.

Profel ramen kenmerken zich door hun esthetiek, kwaliteit en sterkte, lange levensduur, standaard hoge veiligheidsgraad en uitzonderlijke warmte- en geluidsisolatie. Onze ramen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, vormen en kleuren. De kleur, de profielen, de klinken,... echt alles wordt op maat van jouw woning gemaakt. Alles wordt vakkundig opgemeten, gemonteerd en tot in de puntjes afgewerkt en geplaatst via onze geschoolde en vakbekwame Expert.